Tragedie în lumea mondenă! CANCAN.RO a aflat în exclusivitate că „baronul luxului” și implicit fostul iubit al Mădălinei Pamfile, nimeni altul decât excentricul Constantin Dinescu, a murit. CANCAN.RO are informația momentului! Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile, a murit. Potrivit informațiilor oferite de sursele noastre de încredere, „baronul luxului” ar fi avut o relație amoroasă cu o femeie din Ucraina, care i-ar fi pus ceva în băutură.

„Umbla vorba că este cu o femeie din Ungaria și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele…Era plătitor și el la porcușori, de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte 2” ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Ultima apariție de fițe pe care a avut-o Constantin Dinescu a fost chiar weekendul trecut, la Nuba, Mamaia.

Cine a fost Constantin Dinescu

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi, colecţionând o serie de opere de artă la care visează mulţi, iar acestora li se adaugă o serie de maşini extrem de costisitoare, precum şi un domeniu absolut uluitor, pe malul Lacului Snagov.

De altfel, Constantin Dinescu era cunoscut ca fiind un bărbat cu “ştate vechi” prin lumea bună a Capitalei, fiind “vânat” de domnişoarele dornice să fie la fel de răsfăţate de “baron” cum a fost şi fosta sa iubită, Mădălina Pamfile. Bruneta le-a povestit prietenelor ei, în timpul relaţiei amoroase cu excentricul milionar, că acesta i-a dăruit continuu cele mai scumpe bijuterii cu diamante, fiind de-a dreptul copleşită de numărul impresionant de pietre preţioase primite.

Automobilul său preferat, o bijuterie de Lamborghini, a fost personalizat chiar cu numele său, vizibil pe scaunele din maşină, gest demn de un milionar care se “respectă” aşa cum se cuvine. Casa lui imensă de la Snagov, o construcţie realmente fabuloasă, a fost transformată de-a lungul timpului într-un adevărat “muzeu privat”, fiindcă nu doar femeile frumoase îi fac cu ochiul “baronului”, ci şi tablouri pe care orice galerie de artă din lume şi le-ar dori în portofoliu. Însă, pasiunea sa nemăsurată pentru astfel de obiecte a fost şi cea care l-a băgat în probleme serioase.

Articolul Doliu în showbiz-ul românesc. Constantin Dinescu a decedat. Acesta i-ar fi pus o substanță în băutură apare prima dată în BZI.ro.