Dan Tătaru, fost senator şi secretar de stat în Ministerul Apărării, a murit duminică, la vârsta de 51 de ani, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și-a exprimat regretul față de decesul fostului senator printr-o postare pe Facebook: „Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”, a scris Nicolae Ciucă.

Potrivit News.ro, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat la Antena 3 că Dan Tătaru urma să fie transferat la Spitalul Militar ROL 2, însă a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi dus cu elicopterul. El nu a mai putut fi resuscitat.

Dan Tataru a murit la Spitalul Militar Central din București, unde fusese adus cu elicopterul de la Moinesti, in urma inrautatirii starii sale de sanatate.

Potrivit Ziarul de Bacău, fostul senator Dan Tătaru ar fi murit în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19.

„L-am cunoscut bine. Vestea e şocantă. La doar 51 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Radu Tudor de la Antena 3, pe pagina sa de socializare.

Articolul DOLIU în lumea politică! Dan Tătaru a murit din cauza COVID-19 apare prima dată în BZI.ro.