“Un nou divorț răsunător în showbizul din România?!” – este întrebarea care s-a auzit tot mai des în ultimele luni despre un cuplu stabil din țara noastră. Cei doi sunt legați pe viață atât de fetițele superbe pe care le au, dar și pentru povestea de iubire demnă de un scenariu de film.

Ioana și Nick Chișiu, mariaj cu probleme! “De câteva luni nu mai poartă verigheta”

Potrivit mărturiilor unor apropiați, Ioana și Nick Chișiu nu mai formează un cuplu de câteva luni bune. De altfel, tot de atâta timp, niciunul nu mai publică fotografii în care apar împreună. Mai mult, noaptea dintre ani nu și-au petrecut-o împreună… vloggerița ar fi apărut alături de noul iubit, un milionar. Și, deocamdată, cei doi nu s-au afișat împreună.

“Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poză cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poză cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poartă verigheta”, au declarat surse din anturajul vedetei în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Unii dintre susținătorii cuplului Ioana – Nick Chișiu se tem că problemele apărute între ei vor duce inevitabil la un divorț.

Ioana Chișiu, criticată dur pe Instagram: “Un bărbat mai tânăr și cum mulți bani te poate face…”

În urmă cu două zile, blonda sexy a fost criticată dur de un internaut. După cum se observă în imaginea de mai jos, un individ pe nume Silviu i-a scris:

“Dovada vie că un bărbat mai tânăr și cum mulți bani te poate face mai frumoasă decât erai”. Nu mică i-a fost surpriza acestuia când Ioana Chișiu i-a răspuns astfel: “Silviu, asta e de la liniștea sufletească ce ți-o oferă cineva, pace, dragoste, respect, înțelegere, atenție :)”.

Ioana și Nick Chișiu au făcut nunta în 2010

Nick Chișiu și cunoscuta vloggeriță s-au cunoscut în școala generală și au devenit soț și soție în urmă cu mai bine de nouă ani. Cu ocazia nunții de salvie, mai exact pe 19 septembrie 2019, Ioana Chișiu a scris în limba engleză un mesaj emoționant pentru soțul ei în care nu a evitat să vorbească și despre situațiile mai puțin plăcute din mariaj.

“Nicio relație nu este vreodată perfectă, dar noi am trecut prin iad și înapoi. Ne-am luptat, ne-am descurcat, am plâns și am râs. Și, la finalul zilei, noi am realizat că nu este nimic mai important decât iubirea celor pe care îi avel alături! 9 ani de căsătorie, doi copii și atât de multe amintiri. Îți mulțumesc pentru acești ani magici @nickchisiu ❤️”. este declarația de dragoste postată de vedetă în urmă cu mai bine de jumătate de an; aceasta a fost însoțită de o poză de album în care apar atât cei doi soți, cât și fiicele lor, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Articolul Divorț răsunător în showbiz. Și-au spus „Adio” după nouă ani de mariaj apare prima dată în BZI.ro.