Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o treabă din lumea politică de pe la noi. După alegerile astea era tăt normal ca cel mai agramat șăf din istoria giudețului, Arăgăzel Pompa, să plece din fruntea partidoiului și să lase pe alții mai capabili. După întâlnirea de ieri de la Bucale a partidoiului au cam fost tăiate niște capete grele. Arăgăzel a stat cuminte cu capul la cutie ca să nu i se ia și lui gâtlejul.

Disperat să prindă locul de la Senat, Arăgăzel a ajuns să promită marea cu sarea ălora de la centru ca să nu-l schimbe nicicum. Acuma, poate ăia de acolo o să se trezească și o să vadă că Arăgăzel îi prostește pe față și le flutură rezultate care nu-s ale lui. Cică Arăgăzel ajunge să măsluiască cifre, să se caute prin conturi și să înceapă să scoată lovele la greu. Așa că stați aproape zilele astea, că numai mâine nu-i poimâine.

Articolul Disperare în curtea lui Arăgăzel Pompa. Planuri peste planuri zilele astea ca să-și salveze capul de la tăiere apare prima dată în BZI.ro.