Dieta “Șapte zile” te va ajuta să scapi de kilogramele nedorite acumulate în această vară. Dacă ai grijă să urmezi acest meniu o săptămână, vei avea parte de surprize când vine vorba de silueta ta.

Care este miraculosul meniu?

De dimineață pe stomacul gol consumați cu un suc obținut dintr-o jumătate de lămâie și 150 ml de apa plată Cantitatea de apă trebuie respectata, pentru că secretul este ca respectivul suc să fie mai concentrat.

Mic dejun

Consumați fructe, sub forma de salată din câteva fructe preferate sau două-trei fructe întregi. Nu alegeți, însă, pepene, portocale sau banane și nici fructe uscate. Optați pentru cele intermediare: mere, struguri, mango.

Prânz

Carne slabă de pui, curcan sau peștele pot fi consumate alături de o salată de crudități sau cu o garnitura de legume gătite la abur. Porția nu trebuie să depășească dimensiunile unui piept de pui de dimensiuni medii. Pentru vegetarieni, se vă înlocui carnea de orice fel cu tofu sau cu ciuperci.

Gustarea de după amiaza

Mâncați 5-6 alune fară sare sau migdale. Tot acum puteți consuma câteva felii de pepene verde.

Cina

Masa trebuie să fie una lichida: supe, ciorbite de legume și pui, cu carne slabă. Evitați carnea, care se digeră mai greu pe timpul nopții. Daca nu doriți să mâncați supe, consumați iaurturi slabe, simple, fară adaosuri de fructe. O jumătate de ora de mișcare zilnic și 2-2,5 l de apa în fiecare zi vă vor ajuta clar și mai mult să ajungeți la silueta mult dorită.

Băutură de slăbit: detoxifiere prin vitamina C

Băutură de slăbit bogată în vitamina C. Această băutură foarte ușoară este o mică bombă de vitamina C.

Aceasta este una dintre tendințele momentului: apele aromate cu plande din grădină. Nimic nu ar putea fi mai natural, deoarece rețetele constau doar din apă, fructe și ierburi proaspete. Un amestec foarte simplu, dar benefic, atât pentru sănătate, cât și pentru silueta! Și din motive întemeiate: prin macerare, fructele eliberează vitaminele care contribuie la bunăstarea corpului.

Pentru a îmbogăți băuturile, ne bazăm pe fructe bogate în vitamina C (lămâie, mango). Rețeta noastră de detoxifiere constă din kiwi, portocale și pătrunjel, fructe și ierburi, pline de vitamina C. O combinație eficientă, deoarece ajută la slabire si mentinerea sanatatii! Iată rețeta răcoritoare de apa bogată în vitamina C:

Ingrediente

2 kiwi
1 portocala
30 g pătrunjel
1 litru de apă de izvor

Decojiți kiwi și tăiați-l în bucăți. Indepărtați toată coaja de portocală cu un cuțit tăiați în felii. Așezați toate ingredientele într-un borcan. Se lasă să se macereze la frigider timp de 12 ore înainte de consum.

Aportul zilnic recomandat de vitamina C este de aproximativ 110 mg pe zi pentru adulți (nefumători), dar mulți experți cred astăzi că ar trebui să fie mult mai mare. Un studiu a arătat că un aport de 250 mg până la 1 g pe zi timp de trei până la opt săptămâni a redus riscul de a raci!

Articolul Dieta de șapte zile- Cum să slăbești rapid și sănătos apare prima dată în BZI.ro.