Luni, 3 august, de la ora 13:00 la BZI LIVE va veni prof. dr. Laura Solovăstru, şefa Clinicii de Dermato-venerologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre pacienţii diagnosticaţi cu psoriazis, despre tratamentele nou apărute dar şi despre chinurile prin care trec aceştia din cauza simptomelor specifice bolii. Mulţi dintre aceşti pacienţi nu mai pot avea o viaţă socială din cauza efectelor bolii care sunt extrem de vizibile pe piele şi nu numai. Prof. dr. Laura Solovăstru va discurta la BZI LIVE şi despre cum s-au schimbat, de-a lungul vremii, tratementele pentru pacienţii cu psoriazis şi care a fost demonstrat ca fiind cel mai eficient.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Articolul Despre noile descoperiri în tratamentul pacienţilor diagnosticaţi cu psoriazis! Prof dr. Laura Solovăstru, șefa Clinicii de Dermato-venerologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, prezentă în studioul BZI LIVE apare prima dată în BZI.ro.