Vineri, 18 septembrie, de la ora 13:00 la BZI LIVE va venit dr. Tudor Ciuhodaru, medic urgentist la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Invitatul Roxanei Caraiman va aborda în cadrul emisiunii subiecte de maxim interes pentru urmăritorii BZI LIVE. O dată cu venirea toamnei, în fiecare an la Iaşi s-au înregistrat pacienţi care au fost victime ale intoxicaţiei cu ciuperci, cu monoxid de carbon sau cu medicamente. Medicul ieşean explica care sunt simptomele intoxicaţiilor menţionate anterior şi cum putem acţiona în aceste situaţii. În rândul pacienţilor care au suferit intoxicaţii s-a înregistrat în fiecare an decese, iar dr. Tudor Ciuhodaru va explica cum putem preveni acest sfârşit tragic atât pentru noi, cât şi pentru cei apropiaţi nouă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Articolul Despre intoxicația cu ciuperci, monoxid de carbon şi medicamente! Prezent în studioul BZI LIVE, dr. Tudor Ciuhodaru va explica cum ne putem feri de intoxicaţii apare prima dată în BZI.ro.