Decizie importantă luată de Simona Halep. Tenismena a decis să se înscrie, pe ultima sută de metri, la US Open 2020. În luna iunie, Simona Halep a hotărât să nu participe la acest turneu. În ultimele zile, tenismena româncă a refuzat să se înscrie la mai multe turnee din cauza pandemiei și a fricii de călătorie.

Jurnalista Stephanie Myles a anunțat pe Twitter că Halep s-a înscris în ultima clipă la turneul de Mare Șlem de la New York. Deși înscrierea nu presupune și participarea la US Open 2020.

Simona Halep a refuzat să se înscrie la Western & Southern Open 2020, care precede US Open și care a fost mutată, pentru prima dată, din cauza pandemiei, de la Cincinnati la New York.

Decizie importantă luată de Simona Halep: S-a înscris la US Open 2020

Fostul lider mondial Simona Halep a decis să se înscrie la US Open 2020, al treilea grand slam al anului, ce se va desfășura în perioada 31 august – 13 septembrie, la New York. Cei mai mulți jucători de tenis europeni așteaptă evoluția normelor sanitare pentru a vedea dacă trebuie să intre în carantină la întoarcerea din SUA. În ceea ce o privește pe Halep, decizia de a participa sau nu va fi luată în apropierea debutului întrecerii, după cum au afirmat membrii echipei sale pentru New York Times.

Decizia Simonei Halep de a se înscrie la US Open 2020 a fost luată cu doar câteva minute înainte de expirarea timpului în care putea face acest lucru. Ea a luat această hotărâre după ce turneul de la Madrid, deținut de Ion Țiriac, a fost anulat.

Turneele europene la care va participa Simona Halep

Până acum, Simona și-a anunțat participarea doar la turneele europene, iar în intervalul 10-16 august, ar putea fi văzută la Praga. Între 21-27 septembrie, sportiva va participa la întrecerea la Roma, iar la finalul lunii va concura la French Open. Românca s-a retras săptămâna trecută de la WTA Palermo, deși se înscrisese în competiția ce urma să aibă loc zilele acestea.

Simona Halep urmează să participe la turneele:

– WTA Praga, 10-16 august

– WTA Lexington, 10-16 august

– ATP & WTA Western & Southern Open, 21-28 august

– ATP & WTA US Open, 31 august – 12 septembrie

– ATP & WTA French Open, 28 septembrie – 11 octombrie.

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Palermo

Simona Halep s-a retras zilele trecute de la turneul de tenis de la Palermo, după ce Italia a impus 14 zile de carantină pentru cetățenii români și bulgari.

Simona Halep a scris pe pagina sa de Facebook că numărul tot mai mare de infectări cu noul coronavirus și îngrijorarea ei cu privire la siguranța călătoriilor internaționale au făcut-o să ia aceasta decizie.

Ea le-a mulțumit organizatorilor și oficialilor italieni care au făcut demersuri pentru ca ea să ajunga la turneu.

„Având în vedere creșterea recentă a cazurilor COVID-19 în România și anxietățile mele cu privire la călătoriile aeriene internaționale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage din Palermo. Vreau să mulțumesc directorului turneului și ministerului italian al sănătății pentru toate eforturile depuse în numele meu și doresc turneului o săptămână de succes“, a scris Simona Halep pe pagina ei de Facebook.

Turneul de la Palermo începe pe 3 august. Organizatorii au cerut o derogare de la obligaţia carantinei instituite pentru persoanele care vin din România, astfel încât Halep, numărul doi mondial, să poată participa la competiţie.

Articolul Decizie importantă luată de Simona Halep. Nimeni nu se aștepta apare prima dată în BZI.ro.