De mai bine de două săptămâni, un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc. Prietenia dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh a luat sfârșit, iar de atunci, tot mai multe speculații și zvonuri au apărut la adresa lor. Și pentru a lămuri întreaga situație, iubitul Antoniei a făcut un vlog special pentru Lino și Mario. Ce le-a urat celor pe care îi considera ”fiii” lui?

Nimeni nu se aștepta ca după atâta succes și atâtea hit-uri, prietenia dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh să se termine într-un mod atât de urât: scandal, ceartă, injurii, zvonuri. Gurile rele nu s-au oprit și au continuat să arunce cu acuzații grave în iubitul Antoniei. Și pentru a clarifica întreaga situație, Velea s-a gândit să facă un vlog special pentru Lino și Mario.

De ce s-a certat, de fapt, Alex Velea cu Lino Golden și Mario Fresh

Pe un ton calm și sincer, artistul a spus că a crezut în cei doi încă de la început, acesta fiind principalul motiv pentru care a investit în ei. Deși au trecut prin mai multe eșecuri de-a lungul timpului, în cele din urmă au reușit și toată lumea s-a bucurat pentru succesul dobândit. Chiar și așa, uneori, succesul și faima strică, iar Velea este de părere că băieților li s-a ”urcat la cap” și au uitat de unde au plecat.

”Am văzut în ei talent și ambiție, le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ghideze în această industrie. După mai multe eșecuri care s-au întins pe mai mulți ani, într-un final băieții au reușit și cu toții ne-am bucurat de reușita lor. Faima și succesul îți pot influența caracterul și, dacă ești slab, o să începi să crezi că ești superior.”, a zis Velea.

Alex Velea: ”Speram să nu se întâmple ce s-a întâmplat”

De asemenea, Velea a expus și câteva motive pentru care relația de prietenie dintre cei trei s-a destrămat. Unul dintre ele ar fi faptul că Lino și Mario și-au dorit să rămână în Golden doar alături de Velea, nu și de ceilalți colegi care i-au susținut încă de mici. Iubitul Antoniei s-a arătat foarte deranjat de această situație, mai ales că este vorba despre prietenii lui.

Articolul De ce s-a certat, de fapt, Alex Velea cu Lino Golden și Mario Fresh. Adevărul a ieșit la iveală apare prima dată în BZI.ro.