Babetele bârfitoare încep rubricuța de azi și vă spun căteva vorbe despre un hafacerist de prin târg, pre numele său Dănuț Futerman. Acu’ ceva timp, o doftoriță l-a dat în judecată pe Dănuț pentru că nu și-a primit banii după ce a făcut niște intervențiuni chirurgicale la spetalul prevat. După ce s-a trecut cu citația și a fost ditamai scandalul pe asta, umblă un zvon cum că Dănuț a căutat-o și i-a dat câteva mii de epuroi ca să tacă din gură. Iaca așa doftorița nu a mai făcut tărăboi și a lăsat capul în jos.

Un lucru trebuie să le dea de gândit tuturor angajaților: cam așa face Dănuț! Trage țepe, face figuri și, după, aruncă așa, la mișto, cu epuroi și le închide gura celor care se întorc împotriva lui. Nah, ce să faci?! Așa e treaba când te crezi rege peste noapte și faci doar ce-ți taie capul, știind că ești protejat de puterea banilor! Până una-alta, babetele mai trag cu urechea pe ici, pe colo și vă mai povestesc cum merg lucrurile. Oricum, Futerman mai crede că-i merge cu sacoșa cu substanțe active de la Fabrica Pastilată de la Valea Lupului. El cumpăra sacoșele ăstea de substanțe active de la angajații care furau din rezervele acestei fabrici. Babele, știu istoria ta, Dănuț și vor povesti mai multe zilele următoare.

Articolul Dănuț Futerman a pus-o în genunchi pe doctoriță! Ce i-a făcut, rămâne să citiți mai jos! apare prima dată în BZI.ro.