Fosta soție a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu arată foarte bine, fiind o apariție extrem de sexy. Mihaela Coșerariu își arată formele în ținute foarte provocatoare, spre bucuria celor care o urmăresc online.

Mădălin Ionescu este căsătorit în prezent cu jurnalista Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiiță, Petra. Însă, prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mihaela Coșerariu, în vârstă de 44 de ani, și Mădălin Ionescu, în vârstă de 49 de ani, au fost căsătoriți timp de 14 ani.

În luna martie a anului 2011, Mădălin Ionescu şi Mihaela Coșerariu au decis să pună capăt mariajului. Divorţul a fost unul tumultuos, aceştia ducând o luptă aprigă pentru custodia copiilor.

Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Mihaela Coșerariu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are numeroși admiratori pe care îi încântă cu aparițiile sale provocatoare.

După separarea de Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu a devenit PR-ul unui club, totodată reprezentând și alte mici magazine cu articole vestimentare.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu se afișțează în fața prietenilor virtuali în costum de baie, fuste scurte și cu decolteuri amețitoare.

Fiecare ipostază în care Mihaela Coșerariu se fotografiată este foarte bine apreciată de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ce spunea Cristina Șișcanu despre fosta relație a soțului ei

Actuala soție a lui Mădălin Ionescu spune că relația dintre prezentator și Mihaela Coșerariu era termiantă cu mult înainte ca ea să înceapă o relație cu acesta.

„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu. În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara actuala soție a lui Mădălin Ionescu.

Mai mult, Cristina Șișcanu susține că s-a ocupat de creșterea celor doi copii ai Mihaelei Coșerariu, mama lor neimplicându-se deloc în educarea lor.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, spunea Cristina Șișcanu.

Într-o relație cu un bărbat

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a fost surprinsă recent în compania unui bărbat, îmbrăcată într-o fustă mini care i-a pus picioarele lucrate în valoare.

Mihaela și domnul misterios au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre Teatrul Metropolis din Capitală. Relația dintre cei doi pare a fi una de apropiere, iar divorțul i-a priit fostei soții a lui Mădălin Ionescu. Mihaela arată mai bine ca oricând, și se poate spune că îi face concurență actualei soții a prezentatorului, Cristina Șișcanu, care este mai tânără decât ea cu aproape 10 ani.

Articolul Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu apare prima dată în BZI.ro.