O ieșeancă a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care își exprimă indignarea cu privire la o vacă a unui localnic care este lăsată să umble nestingherită pe stradă și intră în curțile oamenilor provocând pagube semnificative. Animalul care a devenit deja „vedetă” în zonă, se pare că aparține unor localnici care nu doresc să ia nicio măsură în privința liberei circulații a bovinei.

Cine a îndrăznit să se revolte a primit drept răspuns un amalgam de injurii și amenințări. Tânăra care a scris postarea de mai jos a menționat că se simte în pericol și că nu știe cum să gestioneze situația.

„Buna ziua! Postez cu o rugăminte la cei care locuiesc în Bucium, zona Pensiunea Garofita până la complex Varmasoaia si nu numai. Acest animalut (vaca) din poze este lăsat nesupravegheat de stăpânii săi si umbla prin zonă. Mereu o vad pe stradă printre mașini și intră prin curțile oamenilor. La mine a intrat în curte, după ce a rupt niște pari de care este prinsă plasa de gard si mi-a adus nenumărate pagube ( copacii, roșiile sfecla, varza si tot ce a gasit au fost mancate sau călcate în picioare). Vin si întreb s-a mai confruntat cineva cu situație asemănătoare?

Ce pot face în această privință?

Daca sunteti in aceeasi situație dati-mi mesaj în privat. Vreau sa fac sesizări scrise către autorități: primăria iași, protecția animalelor, poliția rutieră și cea locală, din acest motiv va rog daca aveti poze sau sunteți deranjați de acest aspect anunțați-mă, poate împreună putem face ceva. Dacă nu, orice sfat este binevenit pentru că nu stiu pe ce directie să acționeze. Mentionez că am incercat să discut cu proprietara, dar m -am ales cu injurii si amenințări. Personal imi este frică pentru că sunt mai toată ziua singură acasă cu copilul de 2 ani. Scuzați-mi postarea lungă, dar am ajuns la capătul răbdării”, se arată în mesajul postat de ieșeancă.

Articolul Cu „vaca” liberă la păscut într-o zonă rezidențială din Iași! Un cetățean arată că animalul a devenit „vedetă” în zona Bucium apare prima dată în BZI.ro.