A trecut mai bine de jumătate de an de la scandalul amoros în care a fost implicată Daniela Crudu. Fosta asistentă TV a ajuns desfigurată la spital, după ce a încasat o bătaie cruntă din partea fostului iubit, Seco Dubravko. Acum, se pare că bruneta a dat uitării totul și s-a cuplat cu un fost concurent de la Burlăcița.

Daniela Crudu a depășit episodul umilitor și halucinant pe care l-a trăit, în urmă cu mai bine de jumătate de an. După ce a stat o perioadă singură, bruneta se pare că este gata să dea o șansă unei noi relații. Este vorba despre Suhaib Meshan, fostul concurent de la Burlăcița, un bărbat care nu îi este deloc străin Cruduței.

În cadrul concursului, Suhaib nu prea a reușit să o impresioneze pe vedetă, însă se pare că destinele celor doi s-au intersectat din nou.

Daniela Crudu și Suhaib, momente romantice pe litoral

Știm cu toții că nu ai unde să fugi de legea atracției. Așa se face că Daniela Crudu și Suhaib s-au reîntâlnit, iar de această dată se pare că între ei există o chimie ce nu poate fi contestată. La malul mării, cei doi au petrecut momente frumoase împreună și au stat în tandrețuri, în văzul tuturor.

Deși nu și-a asumat, deocamdată, nicio relație cu Suhaib, este clar că între ea și fostul concurent de la Burlăcița există o chimie și o atracție, lucruri care se văd cu ochiul liber. Cruduța a plecat la mare alături de prietenii săi, însă se pare că nu a putut să stea nici prea departe de Suhaib, așa că fosta asistentă TV și-a împărțit timpul între amicii săi și posibi…noua cucerire!

Daniela Crudu, dans erotic pe plaja din Mamaia!

Daniela Crudu a fost protagonista unor momente senzuale în weekend. Fosta asistentă TV a atras numeroase priviri pe plajă.

De când am ieșit din starea de urgență cauzată de pandemie, Crudu se răsfață cu fel și fel de proceduri și a reluat postările incendiare pe rețelele sociale, spre bucuria internauților.

Recent, bruneta s-a lăsat fotografiată goală, acoperită doar cu un prosop. Nici restul pozelor pe care le-a postat în ultima vreme nu sunt „cuminți”, iar fanii au apreciat în număr mare postările senzuale.

În ultimele weekend-uri, Daniela a fost nelipsită de pe litoral și a încins atmosfera pe plaja din Mamaia. Acum două zile, fosta asistentă TV a purtat un costum de baie din două piese, roșu, care lasă la vedere atât un decolteu generos, cât și mare parte din fundul vedetei.

Daniela a dansat lasciv pe plajă

Plină de viață, Crudu a dansat lasciv pe o melodie latino și s-a unduit sub soarele arzător. Bineînțeles, fanii au reacționat imediat și i-au lăsat comentarii mai mult sau mai puțin „ortodoxe”.

O „fană” a intervențiilor estetice, fosta asistentă TV a vorbit mereu deschis despre operațiile pe care le-a suferit. Prima a fost o mărire de sâni, iar bruneta a avut nevoie de semnătura tatălui său, pentru că era minoră la momentul acela.

Articolul Cruduța iubește din nou. Cine i-a furat inima focoasei brunete apare prima dată în BZI.ro.