Babetele bârfitoare încep rubricuța de astăzi cu o serie de enformații din lumea politică a târgului, mai precis din ograda partidoiului, unde domnește o panamară de nu s-a mai văzut de multă vreme. Madama Gameluța a lui Gavril, căruia i se mai spune Miss Piggy în mediul local, și-a făcut planurile cu Arăgăzel Pompa, de promovare a oamenilor care le sunt fideli până în fundul pământului.

Așa se face că madama Gameluța a tras ca altă madamă, Vira Rotunda, dereftorul de la colegiul negruțist, să-i șadă la dreapta și-n politică. Madama de la colegiul negruțist nu are nicio o treabă cu pesedeul sau are treabă cu partidul cât are Gameluța cu fotbalul. Dar combinația asta pentru Conciliul Local cam o să coste cuplul Arăgăzel Pompa- Gameluța a lui Gavril, că lumea prin partid deja dă din coate de nemulțumire. Babetele le propun la ăștia doi ca după alegeri să se ia de o mână și să facă spectacolele alea cu broscoiul Kermit și Miss Piggy prin țară, că le e mai bine pe scena de comedie, decât în politică. Serios acuma.

Articolul Combinație eronată la pesedeu. Cuplul de aur din PSD Iași a dus la răzmeriță în filială. Nominalizare făcută palmat pentru Consiliul Local apare prima dată în BZI.ro.