În vreme ce pozează în salvatorul cetățenilor de rând, candidatul +PLUS la Primăria Rediu din județul Iași, ascunde un secret de alegători. Ciprian Grosu și-a construit întreaga campanie electorală acuzând contracandidații de faptul că sunt dezvoltatori imobiliari care nu vor altceva decât să construiască blocuri în zonele verzi. În realitate, însă, Ciprian Grosu este manager în cadrul unui proiect imobiliar scandalos în zona Moara de Vânt, unde este ridicat un bloc mastodont, într-o zonă predominată de case și clădiri joase, iar asta la doi pași de pădure

Ciprian Grosu, candidatul +PLUS la Primăria Rediu din județul Iași, își acuză toți contracandidații de faptul că sunt dezvoltatori imobiliari care nu caută altceva decât să construiască blocuri în puținele zone verzi rămase pe raza comunei din Zona Metropolitană Iași. Acesta și-a construit toată campania electorală pe tema haosului din urbanism și a „blocurilor răsărite printre case”. În realitate, însă, Ciprian Grosu este manager în cadrul unui proiect imobiliar de amploare, fiind vorba despre un bloc mastodont construit chiar într-o zonă de case și clădiri joase în Moara de Vânt, din municipiul Iași, la doar câțiva pași de pădure.

„În toată campania sa, Lucian Grosu denunță urbanismul haotic și toată campania electorală și-a construit-o pe acest subiect. Asta se întâmplă în condițiile în care chiar el, candidatul +PLUS la Primăria Rediu, este manager de proiect la un mastodont de bloc ridicat în zona Moara de Vânt, acolo unde este o zonă predominată de case și clădiri cu nivel jos de înălțime. Arhitectul Ciprian Grosu i-a acuzat pe toți contracandidații că sunt dezvoltatori imobiliari care vor să construiască blocuri, acolo unde el vrea să planteze copaci”, explică un apropiat al lui Ciprian Grosu, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

Proiectul imobiliar Kimono Apartments este coordonat, din umbră, de Ciprian Grosu, candidatul +PLUS la Primăria Rediu

Este vorba despre proiectul imobiliar Kimono Apartments, un proiect de amploare ridicat pe strada Moara de Vânt, nr.63, din municipiul Iași. Deși ține acest lucru ascuns de ochii lumii pentru a nu fi asociat cu rechinii imobiliari, candidatul PLUS la Primăria Rediu coordonează acest proiect care este încă în construcție și a căror apartamente au fost scoase deja la vânzare.
Sunat de un fals client interesat de achiziția unui apartament cu trei camere la Kimono Apartments, Ciprian Grosu s-a scuzat că nu se află în Iași și l-a rugat pe acesta să ia legătura cu colega sa de birou pentru mai multe amănunte.

„Vă dau un număr de telefon de-al colegei mele, eu nu sunt în Iași. Asta vă zic, eu în perioada următoare nu sunt în Iași, vă dau numărul de telefon de-al colegei mele și ea vă dă toate detaliile, în regulă?”, i-a spus Ciprian Grosu falsului client care s-a oferit să cumpere o locuință în Kimono Apartments.

Colegii candidatului +PLUS la Primăria Rediu au revenit, la scurt timp, pentru a lua legătura cu falsul client și i-au transmis acestuia faptul că Ciprian Grosu va reveni la birou în cursul zilei de luni, 28 septembrie, adică imediat după alegerile locale din 27 septembrie 2020.

„Bună ziua, am revenit cu un telefon, voiam să vă întreb, ne-am putea întâlni luni? Am vorbit și cu Ciprian Grosu, mi-a spus că dimineață între 8 și 10 este la birou… Acuma și domnul Ciprian îmi trimite mesaje ca să știe ora, să știe cum își planifică”, i-a spus falsului client, reprezentanta Kimono Apartments.

Ciprian Grosu își face campanie electorală acuzând rechinii imobiliari

Principalul subiect al campaniei electorale de care se leagă candidatul +PLUS la Primăria Rediu este haosul creat de rechinii imobiliari pe teritoriul comunei.

„Această postare nu este despre satele noastre și despre cum le vom schimba în bine, stradă cu stradă. Această postare este despre noi, cetățenii care și-au dorit un trai tihnit, departe de betoane și poluare. Și despre cei câțiva reprezentanți ai administrației Rediului care au permis ca astfel de construcții să ne fure soarele, să ne calce în picioare visele. Despre un urbanism captiv intereselor personale, în detrimentul voinței locuitorilor”, scrie într-o postare pe Facebook Ciprian Grosu, candidatul +PLUS la Primăria Rediu din județul Iași.

Ciprian Grosu nu a putut fi contactat până la închiderea ediției pentru a oferi un punct de vedere referitor la această situație. Acesta a intrat în scandaluri încă de la începutul campaniei electorale, după ce o donație de mobilă, făcută pentru Școala Rediu, a ajuns în biroul local al USR-PLUS pentru dotarea sediului de campanie.

Articolul Ciprian Grosu, candidatul +PLUS la Primăria Rediu din județul Iași, ascunde un secret teribil! Se preface că luptă împotriva rechinilor imobiliari, dar pe la spate conduce un proiect imobiliar scandalos, construit în zona caselor din Moara de Vânt apare prima dată în BZI.ro.