Premierul României, Ludovic Orban, are o familie frumoasă, dar vorbeşte foarte rar despre ea. Întotdeauna a fost discret în ceea ce priveşte familia.

Despre băiatul lui, Tudor Orban, se ştie că are 21 de ani este student la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti. La rândul lui, este discret atât cu persoana să, cât şi când vine vorba de tatăl eu, persoană publică şi politica în România.

În 2017, Ludovic Orban a acodat un interviu răposatei Cristina Topescu, în care a vorbit şi despre fiul său.

„E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios.”, spunea politicianul.

„L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc.”

Care este pasiunea lui Tudor Orban

Premierul a adăugat:

„Au fost unele pedepse, dar neaplicate cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, cauta să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă.”

Vă pot asigura că Tudor nu fumează, am foarte mare grijă în ceea ce priveşte acest aspect. Într-adevăr, el este foarte pasionat de desen, îşi petrece foarte mult timp şi acasă făcând acest lucru. Dar este vorba de artă, nu de mâzgălituri. A dezvoltat un interes pentru graffiti de când am mers împreună prin mai multe ţări din Europa, unde a văzut pereţi pe care erau desene foarte interesante. Este vorba de obiective turistice amenajate astfel, nu vandalizate. Chiar am avut o discuţie cu el şi i-am spus că îl voi anunţa atunci când consiliul local decide că anumite spaţii din Capitală să fie amenajate special pentru graffiti, iar acolo are voie să-şi încerce talentul”, a spus Orban.

Articolul Cine este și cu ce se ocupă băiatul lui Ludovic Orban apare prima dată în BZI.ro.