Cercetătorii din domeniul medical au făcut o descoperire uriașă. Persoanele care au o anumită grupă de sînge, se pare că nu ar veni de pe Pământ. Care este explicația oamenilor de știință?

Ce se întâmplă cu oamenii care au RH negativ?

Grupa de sânge este o caracteristică pe care fiecare om o moștenește de la părinții săi. Grupa de sânge pe care o are fiecare om determină compatibilitatea cu alte persoane în situația unei transfuzii de sânge. Sângele se clasifică în funcție de cele patru grupe: 0, A, B sau AB, dar și în funcție de RH, care poate fi pozitiv sau negativ.

Majoritatea locuitorilor planetei au RH pozitiv, în vreme ce doar 15% de pe tot globul au RH negativ. Aici vine partea interesantă. Cercetătorii susțin că aceștia nu ar veni de fapt de pe pământ, ci de pe altă planetă, cum ar fi Marte sau Venus și că ar prezenta și anumite particularități.

Cele mai multe din persoanele din lume, care au un RH negativ provin din nordul Europei și se pare că au ochii verzi sau albaștri, părul șaten sau roșcat, au membrele reci și sunt mai sensibili la temparaturile ridicate, potrivit publicației Mega Doctor News.

Un alt aspect care v-ar putea stârni interesul și curiozitate este faptul că persoanele care au RH negativ dețin o putere intelectuală vizibil mai ridicată comparativ ceilalți. Ceastă putere se transpune și în abilități de natură emoțională care sunt în creștere comparativ cu oamenii care nu se încadrează în acestă categorie. Bineînțeles, există și dezavanatajele în a avea acest RH negativ. Aceste inconveniențe le vizează pe femeile însărcinate ale căror copii vor avea un RH negativ, pentru că acești copii se vor naște cu dificultate. Riscul este ca bebelușii să nu reușească să supraviețuiască sau să se nască cu probleme de natură diversă este foarte mare.

Articolul Cercetătorii au făcut o descoperire uluitoare! Persoanele cu o anumită grupă de sânge nu vin de pe pământ apare prima dată în BZI.ro.