Un parlamentar din Iași cu mai multe mandate la activ caută din nou să ajungă pe o funcție în Parlamentul României. Deputatul ALDE Varujan Vosganian trage sforile pentru a prinde un mandat sub umbrela partidului Pro România condus de fostul premier Victor Ponta. Vosganian a reușit să ducă în colaps organizația ALDE Iași, iar acum caută să pună mâna și pe o altă filială care să-l ajute să rămână parlamentar

Blestem total asupra locuitorilor județului Iași. Cel mai slab parlamentar din Iași și-a făcut un plan secret de a rămâne pentru încă un mandat în Camera Deputaților. Actualul deputat ALDE Varujan Vosganian caută să-și păstreze locul din Parlamentul României, chiar dacă vreme de mai bine de 7 mandate nu a făcut nimic pentru cei pe care i-a reprezentat la nivel înalt

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a distrus filiala de la Iași. Plan pentru un nou mandat în legislativul din Camera Deputaților

Cum s-a ajuns ca deputatul ALDE Varujan Vosganian să negocieze o intrare în organizația Pro România. La nivel central s-a încheiat o alianță între conducerile celor două formațiuni politice pentru alegerile parlamentare 2020. Iar Vosganian vrea să continue în Parlamentul României pe locul eligibil de la Iași. Culmea, Vosganian nici măcar nu mai are structuri ALDE în prezent la Iași.

Cea mai mare parte a organizației a plecat fie la Partidul Verde la alegerile locale 2020, fie s-au îndreptat către filiala PNL Iași. În aceste condiții, aportul lui Varujan Vosganian la Pro România ar fi zero barat. De altfel, în urmă cu 4 ani, în aceleași condiții a intrat Vosganian în ALDE. Fără să reprezinte ceva pentru acest partid, Vosganian a fost impus de la centru și uns apoi parlamentar. Asta în condițiile în care în ALDE au fost oameni care au muncit încă de la bun început și care meritau mai mult să ocupe funcțiile respective.

Deputatul a lăsat filiala ALDE în datorii. Partidul a fost îngroșat definitiv

Pentru ca situația să fie completă, deputatul ALDE Varujan Vosganian a și îngropat organizația în datorii. Sediul ALDE din Piața Unirii și locul unde este cabinetul său de parlamentar a acumulat datorii către serviciile subordonate la Primăria Iași.
Cel mai slab parlamentar din Iași nu a vrut să le plătească, astfel încât s-a ajuns la instanța de judecată. Iar asta nu este tot pentru situația în care se află Varujan Vosganian. Acesta a avut un mandat extrem de slab în Parlamentul României, intervențiile sale pentru județul Iași fiind total absente. Fostul ministru s-a lipit chiar de grupul PSD în speranța că își va putea asigura viitorul politic la alegerile parlamentare viitoare. Cum până la urmă nu a prins nimic la PSD Iași, acesta a încercat cu disperare să se reorienteze pentru a mai prinde încă un ciolan în următorii 4 ani.

Articolul Cel mai slab parlamentar din Iași vrea din nou la ciolan. Deputatul ALDE Varujan Vosganian își caută un nou loc călduț în Parlamentul României apare prima dată în BZI.ro.