Cel mai mare defect al Andrei a fost dezvăluit de către soţul ei, îndrăgitul prezentator TV Cătălin Măruţă. Moderatorul zice că ceea ce ar avea de criticat soţiei sale este faptul că atunci când el depăşeşte viteza legală la volan, Andra reacţionează de fiecare dată şi îi atrage atenţia.

Cel mai mare defect al Andrei dezvăluit de Cătălin Măruţă

Andra şi Cătălin Măruță sunt de 11 ani împreună, şi formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. De fiecare dată când sunt întrebaţi de relaţia lor, cei doi, mai în glumă, mai în serios, îşi permit să se tachineze unul pe celălalt. Dar niciodată nu o fac cu răutate, ci cu zâmbetul pe buze.

Recent cei doi au vorbit încă odată de ce se întâmplă în familia Măruţă, atunci când sunt doar ei. Andra l-a criticat pe Cătălin Măruţă că vorbeşte mult la telefon, dar când vine vorba de copii, este un tată exemplar. Nici Cătălin Măruţa nu s-a lăsat mai prejos, şi a avut şi el ceva de criticat la adresa frumoasei sale soţii, acesta spunând că:

”Întotdeauna, când depăşesc viteza legală, începe: uşor, uşor, uşor! Are chestia asta mereu. Pot să merg şi cu 20 de kilometri la ora”, povesteşte Cătălin Măruţă.

Cătălin Măruţă şi Andra, o familie fericită

În ultima perioadă, în plină pandemie, Cătălin a fost mai mereu la muncă, la PRO TV, iar Andra a stat mai mult acasă, cu copii. Au existat câteva zvonuri despre un posibil nou membru în familie. Zvonurile au fost dărâmate de cei doi.

”A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau nişte poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat şi le-a postat pe Instagram şi pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată am fi spus. Pur şi simplu a fost o fotografie la ziua ei”, le-a spus celor de la VIVA, Cătălin.

Totul ar fi plecat de la o poză în care apare Andra, Cătălin Măruţă şi Pepe, iar cel din urmă ar fi comentat despre acest posibil eveniment, dar s-a dovedit a fi fals. Cu toate că şi-ar dori, cei doi copii, David şi Eva le ocupa tot timpul, şi asta îi face cei mai fericiţi părinţi din lume.

”N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puţin aşa ne-am dori noi să ştim că s-ar bucura. Cred că ar exista şi ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenţia nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Evă ar mai vrea o surioară, pentru că e fata şi ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu ştiu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a mai spus Cătălin.

Cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani. Ar da toţi banii ca să dispară pozele astea

Andra este una dintre cele mai populare şi iubite cântăreţe din România la ora actuală. Însă puţini mai ştiu cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani la debutul ei în industria muzicală românească. La doar 14 ani, artistă cucerea publicul cu melodiile şi apariţiile sale. De atunci şi până astăzi, Andra este o prezenţă constantă în topul artiştilor romani.

Cariera Andrei a început cu foarte mulţi ani în urmă, iar mulţi nu îşi mai aduc aminte cum arată artistă când a deputat pentru prima dată în industria muzicală. Mai exact, cu 20 ani în urmă, aceasta devenea una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România.

În momentul de faţă toată lumea o cunoaşte pe Andra, însă puţini ştiu cum a devenit artistă atât de populară. La doar 14 ani, Andra cucerea publicul prin apariţiile ei de pe Atomic şi, ulterior, pe scenele marilor concerte din România. „În noapte mă trezesc” a fost piesa extrasă de pe primul său album muzical, care a avut parte de un videoclip difuzat la TV.

Vezi aici cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani

Articolul Cel mai mare defect al Andrei. Chiar Cătălin Măruţă a dezvăluit secretul apare prima dată în BZI.ro.