Brigitte divorțează de Florin Pastramă în urma bătăii încasate de aceasta în parcare zilele trecute? După acest eveniment tot mai multe persoane din anturajul celor doi susţin că vedeta ar vrea să divorţeze. Deşi în fata jurnaliştilor cei doi îşi declară dragostea, doamna Pastramă ar fi ajuns la capătul răbdării.

Cum nu e prima dată când Brigitte este bătută, chiar în presă au apărut în ultimul an imagini de la mai multe astfel de ”incidente”, se pare că vedetă ia în calcul varianta divorțului.

Divorţează Brigitte de Florin Pastramă?

Brigitte este tare supărată după ultimul eveniment, cel puţin aşa susţin mai multe persoane din anturajul cuplului.

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a spus o apropiată a lui Brigitte, potrivit cancan.ro.

În cazul unui eventual divorţ de Florin Pastrama, Briggite ar putea fi exclusă din Biserica Penticostală, a cărei membră este.

Vedeta este la a patra căsătorie, însă cea cu Florin este singura realizată în religia penticostală, oficiată chiar de pastorul de la Biserica Betel, unde se duc acum amândoi. Asta pentru că Florin Pastramă s-a botezat înainte de a se cununa cu Brigitte în religia acesteia.

Reacția lui Robert Sfăt, după ce mama lui, Briggite a fost bătută: „Eu îl înțeleg!“

Robert Sfăt, fiul Brigittei, a reacționat după ce la sfârșitul săptămânii trecute au apărut imagini îngrozitoare în care mama sa era bătută de Florin Pastramă. Robert Sfăt îi ia partea lui Florin Pastramă și o învinovățește pe mama lui.

„Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei“, i-ar fi spus Robert Sfăt unui apropiat.

Membri ai bisericii au cerut excluderea Brigittei după aflarea trecutului ei

După ce penticostalii au aflat trecutul lui Brigitte, au crezut apoi că aceasta s-a pocăit și că trăiește o viață liniștită, numai că imaginile indecente cu aceasta difuzate în timpului show-ului Ferma au aprins din nou spiritele. La acel moment membri ai bisericii au cerut chiar excluderea ei din rândul lor.

”Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului”, spunea pastorul lui Brigitte după imaginile de la Fermă.

”Scăparea” lui Brigitte a fost căsătoria cu Florin Pastramă. În cazul divorțului, lucrurile s-ar putea complica pentru Brigitte, care ar putea fi chiar eliminată de data aceasta din rândul membrilor Bisericii Penticostale.

Și asta pentru că penticostalii nu sunt de acord cu divorțul, susțin surse din Biserica Penticostală. Ei spun că o căsătorie are un caracter divin, ”un angajament pentru toată viața”. Singurele cazuri în care divorțul a fost acceptat de aceștia a fost atunci când era vorba despre un soț înșelat.

Articolul Ce riscă Brigitte dacă divorțează de Florin Pastramă! Vedetă a fost agresaă de mai multe ori de soțul ei! apare prima dată în BZI.ro.