Luptătorul de K1 Cătălin Moroșanu se mută în Galați pentru a candida la funcția de consilier județean din partea Partidului Național Liberal.

„Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroşanu, care a precizat că unul dintre motivele pentru care candidează la Galaţi îl reprezintă prietenia cu senatorul George Stângă.

Acesta a afirmat că nu a reușit să implementeze în Iași acest proiect deoarece nu au fost alocate fondurile necesare.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru”, a mai spus Moroşanu.

Jucătorul de K1 a menționat faptul că în acest moment este încă consilier județean în Iași din partea Partidului Național Liberal. Totuși, acesta a început deja procedurile pentru a-și face mutație pe Galați. Cătălin Moroșanu frecventează cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi.

Moroșanu plănuiește să dezvolte sportul de masă la nivel județean. Cătălin Moroșanu candidează din partea PNL pentru un mandat de consilier judeţean la Galaţi

Proiectul său de suflet – dezvoltarea sportului de masă la nivel județean – nu a găsit sprijinul necesar implementării la Iași și tocmai de aceea a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean”, a declarat Moroșanu.

Cătălin Moroşanu a mai spus că nu este interesat să candideze şi la alegerile parlamentare din acest an.

Sportivul în vârstă de 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), a absolvit Facultatea de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. De asemenea, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Articolul Cătălin Moroșanu se mută din Iași. Acesta vrea să candideze pentru funcția de cosilier județean în Galați apare prima dată în BZI.ro.