Imagini exclusive cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu, așa cum nu l-a mai văzut nimeni până acum! Fotoreporterii cancan.ro l-au cam prins în ofsaid pe „tăticul modei” din România, iar dovadă stau ipostazele pe care le-au obținut!

Este unul dintre cei mai apreciați designeri, atât în România, cât și în străinătate. Nu de puține ori i s-a auzit numele pe podiumuri înalte și știm cu toții că are apariții impecabile în public, la evenimente și emisiuni, care cu siguranță nu pot fi trecute cu vederea.

Excentric din fire și extrem de dezinhibat atunci când vine vorba de propriul său stil, Cătălin Botezatu a fost surprins zilele trecute de fotoreporterii cancan.ro, în buricul Capitalei, total schimbat față de modul în care apare pe sticlă.

Nearanjat… dar cu Rolex de 40.000 de euro la purtător

Cătălin Botezatu, din punct de vedere vestimentar, este mereu la înălțime, doar că de această dată celebrul designer a avut un look mai fresh, de vară, și mai neglijent. Fotoreporterii Cancan l-au surprins îmbrăcat într-un compleu lejer, cu motive florale, format din tricou și pantaloni scurți. Cu ochelarii de soare la ochi, Cătălin Botezatu a plecat în rezolvarea treburilor sale și nu a părut prea deranjat de modul în care a ieșit din casă, fix ca un… oarecare!

Mai mult, tricoul pe care l-a purtat designerul i-a scos în evidență „burtica”, dar nici de acest lucru nu a părut Botezatu prea deranjat. Trecem cu vederea aspectul neglijent al lui Cătălin Botezatu și ne îndreptăm atenția către încheietura designerului, pentru a observa un detaliu greu de ignorat. „Tăticul” modei din România s-a afișat pe stradă cu un Rolex de toată frumusețea, care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro! Așa mai zicem și noi valoare!

Articolul Cătălin Botezatu, așa cum nu a mai fost văzut niciodată. Cum a fost surprins pe stradă apare prima dată în BZI.ro.