Recent, actrița Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea din cauza unor declarații făcute despre pandemia de coronavirus. Aceasta consideră că tot ce are legătură cu COVID-19 este un experiment bine pus la punct. Totodată, actrița crede că cei mai afectați din această poveste vor ieși copiii.

Carmen Tănase a fost victima unor amenințări teribile și asta după ce și-a spus părerea sinceră despre un subiect sensibil. Celebra actriță a fost invitată într-o emisiune în care a vorbit despre cum vede ea criza socială provocată de apariția noului virus. Carmen Tănase a fost destul de tranșantă și a pus pe tavă toate gândurile ei cu privire la acest subiect. Se pare că asta a deranjat anumite persoane, care i-au scris pe Facebook mesaje de amenințare cu moartea.

Actrița Carmen Tănase, amenințată cu moartea

Îndrăgita actriță Carmen Tănase a precizat că recent a primit amenințări cu moartea. Cum însă acestea au venit de pe niște conturi false, ea precizează că nu s-a temut nicio secundă. Carmen Tănase crede că a fost amenințată deoarece și-a spus părerea.

Ea a mai spus că, în general, obișnuiește să exprime ceea ce crede, fără a face rău nimănui. Totul a pornit de la apariția actriței în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la postul de televiziune Antena 3.

„Nu aș vrea să fie subiectul emisiunii. Au venit niște mesaje de amenințare, conturi false. Nu m-am temut nicio secundă. Probabil că mi s-a arătat pisica, să stau în banca mea. Mi-am spus o părere pentru că am fost invitată la emisiune. În general, obișnuiesc să spun părerile mele. Nu cred că fac rău cuiva dacă-mi spun părerea, așa cum o spun și alții”, a declarat actrița.

Ce crede Carmen Tănase despre pandemie

Îndrăgita actriță s-a arătat sceptică cu privire la ceea ce s-a conturat în jurul noului coronavirus. Ea a declarat, într-o emisiune TV, că totul este un plan și că există o ordine bine stabilită a ceea ce urmează să se petreacă. Tot actrița a mai spus că cei mai afectați sunt copiii, care nu au imunitate, nu au repere, sunt în formare și vor fi învățați de mici să stea într-un pătrățel.

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută”, a mai spus Carmen Tănase.

Referitor la faptul că actrița Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea, Mihai Gâdea s-a declarat oripilat. El a transmis că actrița nu a făcut altceva decât să spună ceea ce crede, într-o lume în care oamenii care gândesc diferit nu prea sunt invitați la televizor.

Articolul Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea pentru ceea ce a declarat despre pandemie apare prima dată în BZI.ro.