Cleopatra Stratan a vorbit despre părinții partenerului ei, Edward Sanda. Frumoasa cântăreață și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și le-a povestit și care este relația dintre ea și sora faimosului artist.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au luat admiratorii prin surprindere atunci când, de ziua artistei, iubitul ei și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. De atunci, declarațiile de iubire dintre cei doi nu mai contenesc să curgă.

Care este relația dintre Cleopatra Stratan și părinții lui Edward Sanda

Având în vedere faptul că este o fire foarte activă pe rețelele de socializare, drept dovadă că le-a împărtășit fanilor marea veste, dezvăluindu-le mai multe imagini de la ziua ei, dar și cu inelul de logodnă, Cleopatra Stratan nu s-a sfiit să vorbească nici despre părinții lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a mărturisit în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe contul ei de Instagram faptul că ea și părinții logodnicului său se înțeleg de minune. Frumoasa artistă a spus despre aceștia că sunt niște oameni extraordinari, că-i iubește foarte mult și că se simte onorată că acum face parte din familia acestora.

„Sunt niște oameni extraordinari! Mă simt onorată să fac parte din familia lor și îi iubesc mult de tot!”, a spus Cleopatra Stratan pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și părinții lui Edward Sanda.

Artista, dezvăluiri din familie

În continuare, artista a spus că se înțelege perfect și cu mezina familiei Sanda, spunând despre micuță că o simte ca și cum ar fi surioara ei.

„E ca și cum ar fi surioara mea și este o scumpică!”, a continuat ea.

Articolul Care este relația dintre Cleopatra Stratan și părinții lui Edward Sanda apare prima dată în BZI.ro.