Bianca Pop este devastată după moartea lui Emi Pian. Ce a apărut pe contul de socializare al fostei ispite? Noaptea trecută, unul dintre cei mai influenți interlopi din România a fost ucis în stil mafiot după un scandal la barbut. Emi Pian a fost înjunghiat și a murit la spital, cu toate că medicii au încercat să îl resusciteze timp de două ore.

Bianca Pop este devastată după moartea lui Emi Pian. Ce a apărut pe contul de socializare al fostei ispite? „ Nu pot să…”

La scurt timp după ce s-a aflat de tragedia din lumea interlopă, cei care l-au cunoscut pe liderul clanului Duduianu au reacționat pe rețelele de socializare. Printre cei care îl plâng pe interlop se află și controversata Bianca Pop, fosta ispită, care a și scris un mesaj cutremurător pe contul de Facebook. Se pare că bruneta era bună prietenă cu Emi Pian și a transmis condoleanțe familiei.

„Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN…Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

Tragedie în lumea interlopă! Emi Pian a fost ucis în stil mafiot azi-noapte

A murit Florin Motolea, liderul clanului Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuți și influenți interlopi din România. Cunoscut ca Emi Pian, acesta a fost executat în stil mafiot noaptea trecută, de un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napi. Potrivit informațiilor oferite de Spy News, Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.00, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Potrivit aceleeași surse, Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui. Undeva la ora 5.20, medicii efectuau manevre de resuscitare.„La această oră, încă se efectuează manevre de resuscitare”, au declarat surse apropiate anchetei, în jurul orei 5.20.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Ce mesaje au apărut după moartea lui Emi Pian

Cei care l-au cunoscut și au aflat de moartea cunoscutului interlop au transmis mai multe mesaje pe rețelele de socializare, iar printre mesaje unii susțin că Emi Pian ar fi fost înjunghiat în urma unui scandal provocat la barbut. Bărbatul a fost resuscitat timp de 2 ore, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Totodată, au început să apară mesaje de la prieteni și apropiați pe Facebook.

„A murit șefu României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un cunoscut pe Facebook.

Articolul Bianca Pop este devastată după moartea lui Emi Pian. Ce a apărut pe contul de socializare al fostei ispite? „ Nu pot să…” apare prima dată în BZI.ro.