Bianca Drăgușanu a făcut un gest care i-a făcut pe mulți că ar fi însărcinată pentru a doua oară. Vedeta, împreună cu partenerul ei, Alex Bodi au copii din relații anterioare. Bianca este mămica unei fetițe pe care o are din mariajul cu Victor Slav, iar Alex este tătic a două adolescente superbe.

Bianca Drăgușanu este din nou însărcinată?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși într-un centru comercial din București și au intrat într-un magazin cu haine pentru bebeluși.

După câteva minute bune petrecute printre rafturi, ei au decis ce să cumpere și au mers să achite produsul. Câțiva dintre clienți au recunoscut cuplul și s-au gândit că Binaca este însărcinată și deja vrea să ia hăinuțe pentru viitorul bebeluș.

La scurt timp după ce au plătit ceea ce au decis să ia, ei au revenit în magazin și pe urmă au părăsit mall-ul.

Vestea că Bianca Drăgușanu ar fi din nou însărcinată vine după ce în urmă cu ceva timp ea și Alex Bodi au vorbit despre acest subiect.

“Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate (…) o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație.

Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normală. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, mariaje cu ghinion

Bianca Drăguşanu, care s-a născut pe 6 martie 1982, în Hunedoara, a fost căsătorită cu Victor Slav. Cei doi s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013. Bianca și Victor i-au ales ca nași pe Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. Mariajul celor doi a fost marcat de scandaluri și, la scurt timp, cei doi au divorțat, în 2014.

După divorț, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care fosta prezentatoare Kanal D a făcut totul public. Din relația celor doi a rezultat o fetiță, Sofia Natalia, care s-a născut pe 26 septembrie 2016.

Pe 1 august 2019, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, un afacerist controversat din Mediaș, iar ceremonia a fost organizată în mare secret. Nici de această dată Biancăi nu i-a mers prea bine în mariaj. Bianca și Bodi au divorțat pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu, după ce afaceristul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu, afacere prosperă în străinătate

Pe lângă planurile din sectorul personal, Bianca are multe de îndeplinit și în plan profesional. Este gata să își extindă afacerile pe care le are și privește cu încredere spre viitor.

Vedeta a declarat că intenționează să își deschidă mai multe magazine în mall-urile din România. Până acum deja a reușit să deschidă câteva magazine în străinătate, în 12 țări.

„În diaspora am câteva, mai exact în 12 țări, iar următorul stadiu e să îmi deschid magazine pe aici cu businessurile pe care deja le am. Deocamdată funcționează online”, a mai declarat Bianca.

Articolul Bianca Drăgușanu este din nou însărcinată? Cum a fost surprinsă vedeta apare prima dată în BZI.ro.