Un bărbat, care s-a vindecat de coronavirus și a stat internat la secția de Terapie Intensivă, a povestit cum a fost pentru el întreaga experiență. Videoclipul cu povestea românului a fost realizat de Ministerul Afacerilor Interne.

Una dintre victimele infecției cu COVID-19 este Tudor, un bărbat de 46 de ani, care mărturisește că a fost cea mai grea experiență prin care a trecut în viața lui. Spaima a devenit tot mai mare în momentul în care și-a văzut colegul de salon murind lângă el.

”Mi-a fost greu. Am o fetiță de 14 ani și am crezut că n-o mai văd”

Când vezi că îți plânge copilul la telefon „tata, când vii acasă?” și tata nu putea să vină acasă… că eram legumă.

Fără alte boli, mintea îmi spunea „ridică-te și fă ceva, du-te!”, dar organismul nu mă ajuta cu nimic. Murea foarte multă lume, și tânără și în vârstă. A fost un caz, o jumătate de oră a discutat cu nevasta la telefon și-a pus mâna pe piept și a murit instantaneu.

Eu spun la multă lume: Mă fraților, mă. Aveți în priză televizor, aveți aragaz. Cu ce funcționează alea? Cu curent! Vezi curentul? Ai văzut curentul vreodată? Când ai băgat degetul în priză te-ai fript? Așa e și aici! Nu-l vezi, dar te-ai fript dacă nu ești atent! Te-ai fript!”, a povestit Tudor în cadrul video-ului.

Articolul Bărbat vindecat de COVID-19: ”Când vezi că îți plânge copilul la telefon ”tata, când vii acasă?” și tata nu putea să vină acasă… că eram legumă” apare prima dată în BZI.ro.