În continuare, babetele bârfitoare au auzit una de te crucești, nu alta! Gurile rele spun că un nene mare „dezvoltator” imobelear, pre numele său Ciprinol Ciubotă, a tras nește blocuri de tătă frumusețea pren Bancu, la o periferie a târgului adicătelea, dar cică imobelele îs pe chituci. Mai exact, spun oamenii răi că blocurile-s făcute la grămadă și cât mai repejor, ca să iasă lovelele, dar, la primul cutremur mai zgâlțâitor, să te ții, nenică!

Vestea proastă pentru Ciubotă e că, în curând, vor urma nește controale și verificări din partea unor enstetuții și mare va fi minunea dacă marele „dezvoltator” nu va fi nevoit să-și vândă cămeșa de pe spate ca să plătească amenzile! În orice caz, babetele îi sfătuiesc pe ieșenii care vor să-și cumpere vreun apartament, vreo garsonieră, vreo măslină, să caște ochii cât cepele dacă merg să discute cu nenea aista, din câte am auzit noi bun pretenar cu un alt personagiu dubios de pren târg, pe numele său Fane Propescu!

Articolul Atenție la neatenție! A mai apărut prin târg un „dezvoltator” căruia îi cad blocurile-n cap! apare prima dată în BZI.ro.