Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiune din cejău, acolo unde Arăgăzel Pompa începe să-și facă bagajele. Arăgăzel a făcut la combinații în patru ani de mandat, cât să uite numărul lor și a ajuns să-i mulțumească și pe ăia care i-au cântat în strună și i-au acoperit potlogăriile. Pe ultima sută de metri, Arăgăzel le-a betonat posturile la cejău, ca nu cumva să fie dați afară de noua conducere și să se apucă să ciripească ca să-și salveze funcțiile.

Par examplu, madama Marleta A lui Filip de la Derefțiunea de proiecte Europenești a ajuns la Derefțiunea Tehnică a cejăului de unde nu o scoate nimenea, că are nu știu ce acoperire funcționărească și de unde poate încasa, în continuare, peste suta aia de meleoane vechi salariu. Să vedem ce descoperiri o să mai iasă zilele următoare, că găinării făcute pe acolo vreme de patru ani sunt gârlă. Oricum, Arăgăzel Pompa a fost văzut în ultimele luni de zile încoace tocând tot felul de documente și hărți, pe care să nu poată pune mâna instituțiile statului!

Articolul Arăgăzel Pompa își cumpără liniștea funcționarilor cu funcții, pe ultima sută de metri apare prima dată în BZI.ro.