ApaVital SA reface drumurile afectate de lucrări. Mai multe localități din Zona Metropolitană vor beneficia de aceste lucrări. Nu este prima achiziție organizată pentru refacerea infrastructurii. Comisia de evaluarea va alege oferta constructorului cu prețul cel mai mic

ApaVital SA reface drumurile afectate de lucrări. Pe data de 03.09.2020 este programată o licitație pentru realizarea lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere afectate de lucrările de branșări sau extindere a canalizării. Procedura are o prevedere bugetară de 145.050 lei, fără TVA.

„Executorul se obligă să presteze lucrările de refacere a sistemului rutier ca urmare a intervențiilor impuse de avariile care apar la rețelele de apă-canal și de înlocuiri de tronsoane ale rețelelor de apă și canal. Amplasamentele pentru lucrările ce fac obiectul contractului sunt în municipiul Pașcani și în aria de operare a Sectorului Operațional Siret”, se arată în caietul de sarcini.

Stațiile de mixtură asfaltică trebuie să fie la o distanță de maximum 30 kilometri față de zona de intervenție. Trebuie acoperită o porțiune de drum de 680 metri pătrați.

ApaVital SA reface drumurile afectate de lucrări, după ce a alocat o sumă mult mai mare

Recent, Apavital SA, compania de apă-canal, a demarat o licitație asemănătoare. Prevederea bugetară a procedurii este de 1.499.900 lei, fără TVA, aproape 320.000 euro. La procedură s-au înscris trei societăți: Vam Sofi Trans SRL, Stef Invest SRL și Citadin SA, firma de asfaltări a Primăriei Iași. Lucrările vor fi executate în Zona Metropolitană.

„Executantul este pe deplin responsabil pentru conformitatea, stabilitatea și siguranța tuturor operațiunilor executate pe șantier, precum și pentru procedeele de execuție utilizate, cu respectarea prevederilor și a reglementărilor legii privind calitatea în construcții. Executantul trebuie să obțină toate autorizațiile, aprobările și formele legale necesare executării lucrărilor ce fac obiectul contractului. Executantul trebuie să respecte legislația în vigoare privind circulația pe drumurile publice. Pe toată durata contractului, executantul va deține sau va avea acces nelimitat (prin contract de închiriere sau altele similare) la o stație de mixturi asfaltice”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările vor avea o garanție de 12 luni. Suprafața totală vizată este de 8.500 metri pătrați.

Compania de apă-canal a semnat și un contract pentru servicii de pază în valoare de jumătate de milion de euro

Compania de apă-canal a finalizat și altă licitație pentru achiziția serviciilor de pază necesare pentru mai multe obiective situate în județul Iași. Comisia de evaluare a stabilit că oferta câștigătoare aparține societății Nord-Est Security Force SRL. Valoarea financiară finală a contractului a ajuns la 2.572.882 lei, fără TVA, aproape 550.000 euro. Societatea este administrată de către Constantin Constantinescu, care are și calitatea de asociat. În firmă mai apar ca asociați Andrei Robilă, Livia Constantinescu și Oana Elena Constantinescu. În 2018, cifra de afaceri a societății a fost de 8 milioane lei, profit de 287.612 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu un număr de 243 angajați. Contractul se va desfășura în perioada 9 septembrie 2020 – 8 septembrie 2021.

Articolul ApaVital SA reface drumurile afectate de lucrări! Sunt vizate mai multe localități din Zona Metropolitană apare prima dată în BZI.ro.