ApaVital Iași caută să angajeze personal pentru cele 18 locuri de muncă disponibile. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru cei care au calificarea de instalator. Salariul de pornire pentru un angajat, pe postul de instalator, în cadrul ApaVital, începe de la 2.900 de lei brut pe lună, iar testele pentru COVID-19 nu sunt cerute la angajare

ApaVital Iași angajează personal calificat, în această perioadă, pentru ocuparea unui număr de 18 posturi vacante în cadrul instituției. Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt pentru postul de instalator. Salariul pentru un astfel de angajat începe de la 2.900 de lei brut pe lună. În cadrul companiei sunt diponibile următoarele posturi: zece instalatori apă – canal, un mașinist la mașini pentru terasamente, patru electricieni, un strungar, un sudor și un conducător auto transport rutier de mărfuri.
Totodată, pe data de 24 septembrie 2020 are loc concursul pentru ocuparea postului de conducător auto, cei interesați au depus CV-urile până pe data de 22 a acestei luni. În schimb, concursul pentru ocuparea celorlalte posturi se va susține până la ocuparea lor.

„Într-o societate comercială cu peste 1.300 de angajați există o dinamică permanentă privind angajările și plecările personalului. Toate plecările, prin formele prevăzute de legislația muncii, sunt compensate de angajările de personal, astfel că și în anul 2020 s-au completat locurile vacante pentru a nu interveni perturbări în obiectul de activitate al societății”, a declarat Razvan Manolache, purtător de cuvânt ApaVital Iași.

Ce trebuie să conțină dosarul de înscriere pentru candidații postului de instalator la ApaVital Iași

Înscrierea la concurs se face numai pe baza dosarului depus la registratura ApaVital Iași, acesta fiind compus din următoarele documente: cerere de înscriere la concurs (se va preciza postul pentru care candidați), notificare de procesare echitabilă a datelor cu caracter personal aparținând candidaților, copii după certificate sau diplome de calificare instalator, carte de identitate, adeverință de la medicul de familie, permis de conducere auto (opțional), Curriculum vitae și recomandare (opțional).

Cei aproape 1.300 de angajați ai ApaVital Iași au făcut teste pentru COVID-19

De menționat faptul că, la angajare, pentru posturile disponibile la ApaVital Iași nu este necesară testarea pentru COVID-19. În ultimele luni, compania ieșeană de apă – canalizare a testat toți angajații, iar pentru a evita riscul infectării s-a decis închiderea casieriilor și activitatea de relații cu publicul pe perioada verii, inclusiv după ieșirea din starea de urgență. Cele 1.500 de teste comandate pentru COVID-19 au fost achiziționate de ApaVital de la Investigații Medicale Praxis SRL, cu suma de 277.500 lei. În acest fel s-a asigurat testarea tuturor angajaților, rămânând și un număr în plus de teste pentru eventualii suspecți.

Articolul ApaVital Iași face angajări în plină pandemie de coronavirus. Instalatorii calificați au cele mai multe locuri de muncă disponibile apare prima dată în BZI.ro.