După lungi speculații cu privire la existența iubitului Andreei Mantea, vedeta Kanal D a făcut publică, zilele trecute, prima fotografie cu bărbatul care o face fericită. Chiar dacă nu i-a arătat chipul, fanii brunetei au fost extrem de încântați să o vadă atât de împlinită.

Andreea Mantea este nedespărțită de iubitul său misterios, care nu prea mai e misterios. De curând, acesta a fotografiat-o cu un zâmbet radiant, îmbrăcată lejer și cu o cană de cafea fierbinte în mână, în Colibița, acolo unde cei doi se află în vacanță.

Vara aceasta, vedeta Kanal D și iubitul său au bifat mai multe excursii și se pare că le-a prins de minune fiecare călătorie în parte, căci se înțeleg mai bine ca niciodată și radiază de fericire, unul lângă celălalt.

Andreea Mantea, primele poze cu iubitul misterios

În vârstă de 33 de ani, Andreea Mantea a plecat în vacanță împreună cu fiul ei, David, și bărbatul cu care preferă să se iubească departe de ochii curioșilor. În timp ce pe stories a publicat o filmare pe care se vede umbra iubitului ei, pe Instagram a postat și o fotografie cu ea și iubitul său, în timp ce se sărută cu mare patos.

“Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă! Să vă iubiți veșnic!”,“Ai primit inelul, cine e norocosul” și “Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Și dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun, (…)! Nu este obligată de nimeni să-l arate! Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea! (…)” sunt doar două dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Desigur, deocamdată, ea nu a oferit niciun răspuns în legătură cu logodna, iar la descriere a mărturisit că:

“Am început săptămâna cu relaxare! #LastDayOfSummer

Nu pot să zic decat că… merităm! Doamne ajută să fie așa toată săptămâna! Săptămână magică tuturor!”.

Articolul Andreea Mantea, primele poze cu iubitul misterios. Cine este bărbatul care o face fericită pe vedetă apare prima dată în BZI.ro.