Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate în vacanță. Artista s-a accidentat grav! Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Deși are o viață perfectă, la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, faimoasa cântăreață nu este ocolită de necazuri. Nici măcar atunci când îi e lumea mai dragă! De curând, Andreea Bănică și-a anunțat fanii că ea împreună cu familia ei pleacă să se relaxeze pentru câteva zile la mare. Cei patru s-au distrat de minune împreună, însă lucrurile s-au înrăutățit atunci când artista s-a lovit destul de tare la picior.

Andreea Bănică, probleme de sănătate, în vacanță!

Andreea Bănică le-a povestit fanilor de pe Instagram că s-a accidentat la un picior. Artista și-a filmat rănile, iar așa cum se poate vedea în imaginile postate la InstaStory, vedeta s-a ales cu câteva răni urâte.

Artista s-a accidentat grav

Celebra artistă le-a mărturisit internauților că s-a lovit de un șezlong, iar impactul a fost atât de violent, încât a crezut că moare de durere. Cu toate astea, Andreea Bănică este optimistă și speră ca piciorul ei să-și revină rapid, după ce a folosit un spray.

„Mama răniților… M-am așezat după acea lovitură maximă. M-am lovit la șezlong, dar mă rog, trece. Am un spray (…). Am crezut că mor când l-am pus pe plagă, dar nu mai sângerați și se vindecă mai repede”, a spus Andreea Bănică la un InstaStory.

Andreea Bănică, prinsă de polițiști în timp ce-și făcea de cap cu soțul ei pe dig

Andreea Bănică și Lucian Mitrea par a fi de o eternitate împreună, iar cei doi au trecut prin o grămadă peripeții de când sunt împreună. Artista a povestit despre cele mai memorabile locuri în care a făcut dragoste alături de soțul ei.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 25 de ani, chiar înainte ca vedeta să împlinească vârsta majoratului. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au experimentat o mulțime de situații picante, iar recent artista a recunoscut că a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea amor cu soțul ei. La vremea respectivă, cei doi erau niște tineri rebeli și plini de idei năstrușnice. Vedeta a mărturisit că a făcut dragoste cu soțul ei în locuri mai puțin așteptate, cum ar fi în porumb sau pe dig.

„Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!”, a povestit artista în emisiunea La Măruță.

Articolul Andreea Bănică, probleme de sănătate, în vacanță: „Am crezut că mor când…” apare prima dată în BZI.ro.