Alin Oprea i-a adus noi acuzaţii fostei sale soţii. După ce a dezvăluit faptul că Larisa l-a înşelat cu noua bărbaţi, acum cântăreţul scoate la iveală noi amănunte triste. Fostul solist al trupei Talisman a spus ce gest traumatizant a făcut mama copiilor săi și pe care nicio femeia nu ar trebui să-l aibă în comportamentul său.

Alin Oprea în război cu fosta soţie

Invitat în emisiunea “Xtra Night Show”, Alin Oprea a vorbit despre motivul principal care a dus la destrămarea mariajului pe care îl avea alături de Larisa, femeia care i-a dăruit o fată și un băiat.

“Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, a mărturisit artistul în cadrul late night show-ului prezentat de Dan Capatos.

Cântărețul i-a reproșat fostei soții că în războiul lor i-a băgat și pe copiii lor, iar acest gest traumatizant îl nemulțumește total.

“Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”, a mai spus Alin Oprea. Dezvăiluirile artistului vin la doar câteva zile după ce a spus că Larisa l-a înșelat cu mai mulți bărbați, iar unul dintre amanți este antrenor de Kangoo Jumps la o sală de sport din București.

Ce a spus Alin Oprea despre noua iubita

Deşi nu a semnat încă actele de divorţ cu fosta soţie, Alin Oprea a vorbit despre nouă relaţie în care este implicat.

“Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică̆ mentală̆ și necesară̆. Pratic, hotără̂sem să̆ ră̆mă̂n singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărât, dar se pare că̆ Dumnezeu întotdeauna șţie mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape.

Este iubita mea, nu e amanta mea, aş̦a cum se spune, nu e o brunetă̆ focoasă, este o femeie foarte serioasă̆, un om de afeceri din zona imobiliară̆. Nu a fă̆cut videochat și alte nebuneli și nu are aş̦a ceva, nu a fost și nu este patroană de videochat”, a declarat Alin Oprea de curând în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Alin Oprea, scandal cu rudele fostei soții

Cunoscutul artist a povestit și faptul că fosta soacră și fratele Larisei i-au făcut un scandal monstru atunci când a fost în casa să pentru a-și lua lucrurile. Alin Oprea a explicat faptul că în momentul în care s-a separat de fosta lui parteneră a plecat din locuință și s-a dus la un hotel, însă după câteva zile avea nevoie de lucrurile care rămăseseră acolo.

Când s-a dus să le recupereze a fost întâmpinat de soacra și cumnatul său în ușa casei, nu l-au lăsat să intre motiv pentru care vedetă a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de poliție.

Articolul Alin Oprea, noi dezvăluiri triste despre fosta soție: “Ea a introdus…” apare prima dată în BZI.ro.