Alfred Simonis, șeful grupului Partidului Social Democrat din Camera Deputaților, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta îi acuză pe membrii Executivului că apără pedofilii, violatorii și prădătorii sexuali. Aceste afirmații au fost făcute pe baza faptului că, aceștia au contestat la Curtea Constituțională a României legea votată de Parlament prin care cei care au comis fapte foarte grave să primească pedepse mai drastice.

„Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor și prădătorilor sexuali!!!!

Guvernul Orban moare de grija tuturor acestor nenorociți! Pe care îi consideră DISCRIMINAȚI! De asta a contestat la CCR legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare!

ABOMINABIL! Alocațiile copiilor nu le-a dublat, dar îi apără cu înverșunare pe cei care distrug vieți de copii. Pentru Orban și gașca sa din Guvern nu contează viitorul României. Contează doar ca pedofilii să nu fie discriminați!

La fel cum, în viziunea Guvernului PNL, hoții nu trebuie discriminați! Cei care fură cu zece mâini din banul public cu achiziții, cei care violează, toți și-au găsit un zid de protecție în guvernarea PNL!”, a declarat Alfred Simonis.

Alfred Simonis: „Domnule preşedinte…faceţi o magie pentru PNL! Poate apar şi banii!”

Alfred Simonis a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui „să îi tragă de urechi pe amatorii de sindrofii guvernamental”.

„Să facem o «magie economică» cu PNL! Deseară la intrare la chermeza de lansare a «mărețului» plan economic, liberalilor ar trebui ca pe lângă termometru să li se instaleze și un soft antiplagiat! Să vii după 4 luni cu idei furate din mult hulitele programe PSD, demonstrează doar cât ești de ipocrit şi superficial odată aflat la guvernare ! Mă aștept de la domnul preşedinte Iohannis, de la înălţimea funcţiei sale, să îi tragă de urechi pe amatorii de sindrofii guvernamentale!

O va face, cel mai probabil, cu preocupare şi îngrijorare și le va cere să înceteze cu «țopăiala fiscală»! Mă aştept ca domnul preşedinte Iohannis să fie consecvent cu ce spunea fix acum trei ani când critica măsurile PSD, copiate- din disperare- acum de PNL. Domnule preşedinte…faceţi o magie pentru PNL! Poate apar şi banii!”, a declarat Alfred Simonis.

Alfred Simonis, mesaj dur adresat Guvernului Orban: „Chiar nu vă crapă obrazul de rușine”

Alfred Simonis a trasmis un mesaj tranșant adresat Guvernului Orban cu privire la „gestionarea dezastruoasă” a pandemiei de coronavirus din România . Alfred Simonis consideră că liberalii au procedat astfel pentru a-și „umple buzunarele cu șpăgi de milioane de euro”.

„Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor de la PNL! Gestionarea dezastruoasă a pandemiei vă aparține în totalitate! Ați ținut românii în case, ați pus la pământ toată economia, ați sacrificat TOT doar ca să vă umpleți voi buzunarele cu șpăgi de milioane de euro și acum aveți tupeul să dați vina tot pe români și pe PSD?!

Dacă nu se mai respectă măsurile de protecție este pentru că VOI nu mai aveți niciun pic de credibilitate. Românii văd cum la păcănele sau la chefurile voastre monstruoase ori în elicopterele de pe stadioane virusul nu atacă, dar atacă în spitale, că de aia le țineți închise pentru bolnavii cronici, atacă în teatre și în restaurante.

Voi, de la cel mai înalt nivel, ați subminat toate regulile, voi ați împărțit România în două – în șmecheri pentru care nu există lege și ”proști”… Voi sunteți cei care v-ați bătut joc de români și nu le-ați dat nici măcar măști de protecție! Asumați-vă măcar o dată răspunderea! Voi sunteți singurii vinovați, nu românii sau PSD!”, se arată în mesajul transmis de Alfred Simonis.

Articolul Alfred Simonis: „Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor și prădătorilor sexuali” apare prima dată în BZI.ro.