FCSB a anunțat oficial transferul lui Alexandru Buziuc, atacant de 26 de ani, care a evoluat în ultimul an și jumătate la Academica Clinceni.
Alexandru Buziuc este al treilea jucător transferat de FCSB pentru stagiunea viitoare, după Marius Briceag și Sergiu Buș.

Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB

Alexandru Buziuc va încheia acest sezon la Academica Clinceni, club pentru care joacă din ianuarie 2019. În actuala stagiune, prima pentru Academica Clinceni în Liga 1, Alexandru Buziuc a evoluat în 37 de partide, reușind să marcheze de 5 ori. După semnarea contractului, atacantul de 26 de ani a recunoscut că este încântat de realizarea mutării și speră să contribuie decisiv la îndeplinirea obiectivelor în stagiunea viitoare.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mari echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”, a declarat Alexandru Buziuc pentru site-ul oficial al clubului.

Ce urmează pentru FCSB pe piața transferurilor

Cu o zi înaintea oficializării transferului, Gigi Becali recunoștea că este interesat de Alexandru Buziuc, dar și de alți 2 jucători din play-out, atacantul Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt, și stoperul Alexandru Albu, legitimat la Academica Clinceni.

„E și el pe listă, Debeljuh, și încă un atacant, ăsta e român. Îmi place mie, voi o să râdeți, dar mie îmi place de el. E de la Clinceni, numărul 9. Da, Buziuc, îmi place mie de el. Eu am încredere în Buziuc. Eu, personal! Am mai mare încredere în el, decât în Debeljuh. Pe Debeljuh, dacă trebuie să dau bani, dau puțini. Pe ăștia 2 îi vreau și un fundaș central. Fundașul e tot român, dar nu vă spun cine e!”, a anunțat Gigi Becali.

Articolul Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB! Al treilea transfer al verii pentru „roș-albaștri”! apare prima dată în BZI.ro.