Cunoscutul actor Alexandru Arșinel trece prin momente dificile, deoarece soția sa, Marinela, are anumite probleme de sănătate. Totodată, nici maestrul Arșinel nu se bucură de o condiție medicală bună, de curând suferind și el o intervenție chirurgicală.

Marele actor Alexandru Arșinel este destul de trist zilele acestea. Și aceasta deoarece, după decesul regretatei partenere de scenă, Stela Popescu, acum îşi face griji pentru partenera de viaţă. Potrivit spuselor lui Arșinel, partenera sa de viață nu se simte tocmai bine.

Alexandru Arșinel trece prin momente dificile

Maestrul Arșinel are toate motivele să se preocupe pentru starea de sănătate a soţiei sale. Pe lângă faptul că el și soția lui sunt în categoria de risc, sănătatea soției lui este precară de câțiva ani. Actorul are 81 de ani, dar cel mai teamă îi este de starea soției sale, nu de a lui. Anul acesta, Arșinel și Marinela au împlinit 54 de ani de când s-au întâlnit. Cu toate că acesta a vrut să fie în lumina reflectoarelor și i-a plăcut atenția publicului, totul a fost însă foarte discret când a venit vorba despre povestea de iubire.

Viața personală a rămas mereu în umbră, mai cu seamă după ce soția sa s-a îmbolnăvit. În urmp cu trei ani, soția artistului a suferit un accident, iar situația sa a fost o temere în plus pentru apropiați. Grijile s-au înmulțit odată cu apariția virusului care a făcut deja milioane de victime la nivel mondial. Familia și prietenii dragi îi sunt aproape actorului în aceste vremuri, mai ales fanii care îl încurajează pe rețelele de socializare și îi transmit cele mai bune gânduri.

„Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, «ți-a plăcut mâncarea?», ea zice «da». Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă. Sunt venit cu soția de două zile pentru câteva zile. Mă voi reîntoarce săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă voi juca cu un grup de prieteni, de colegi”, a declarat Arşinel.

Artistul își dorește să fie cât mai mult împreună cu soția sa

„Eu știu dacă m-am păzit, dacă a fost suficient… M-am apărat, sigur că m-am apărat (de COVID-19), nu doar pe mine, am familia întreagă, nepoții, soția mea. Gândurile mi-au fost, în primul rând, la ei. Marlena, vreau să fim cât mai mult împreună, vreau să nu ne despărțim niciodată. Cred că românii pot și trebuie să depășească această stare care nu le face bine, ci națiunii”, a declarat artistul.

Marele actor a fost operat de curând

Alexandru Arșinel a fost operat la ochi din cauza unor probleme de vedere. La 81 de ani maestrul scenei româneşti a suferit o intervenţie de schimbare a cristalinului. Deși nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătatea, Arșinel a precizat că operația s-a încheiat cu succes, iar el se simte foarte bine. Totodată, actorul a menționat că este pe mâini bune, de el având grijă medicul celebru Monica Pop.

Totodată, din cauza diabetului, Alexandru Arsinel trebuie să fie foarte atent la ce consuma în această perioadă. Mai amintim faptul că în anul 2013, Alexandru Arsinel a fost operat pentru realizarea unui transplant de rinichi. Așadar, dată fiind situația sa dar și a soției, e de înțeles că Alexandru Arșinel trece prin momente dificile.

Articolul Alexandru Arșinel trece prin momente dificile. Ce s-a întâmplat cu soția artistului apare prima dată în BZI.ro.