Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat mai multe acuzații dure la adresa Guvernului PNL. Marcel Ciolacu le transmite liberalilor că trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor pentru copii nu este „un moft”, ci o necesitate.

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Acuzații dure lansate de Marcel Ciolacu: „Dublarea alocaţiilor nu e un moft“

Liderul interimar al social democraţilor precizează că dublarea alocaţiilor pentru copii este o necesitate, nu un moft, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.

„Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a menționat Marcel Ciolacu.

Guvernul liberal, acuzat că dă ordonanţe neconstituţionale

Președintele interimar al PSD spune că Guvernul liberal dă ordonanţe neconstituţionale.

„Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de vineri, majorarea cu 20%, începând cu luna septembrie, a alocaţiei de stat pentru copii, aferentă lunii august, iar pentru perioada 2021-2022, Executivul a prevăzut câte două majorări pe an, în lunile ianuarie şi iulie.

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern!“

Liderul interimar al Partidului Social Democrat a comentat modul în care Guvernul Orban gestionează pandemia de coronavirus din România. Acesta consideră că sănătatea poporului este doar o lozincă a Partidului Național Liberal și că mai apăsătoare ar fi doar frica pierderii alegerilor pentru Capitală.

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid“, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis: „Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!”

Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Acesta îl acuză pe șeful statului de faptul că răspândește ură prin declarațiile pe care le face. De asemenea, Marcel Ciolacu a prezentat patru probleme importante ale sistemului medical din România în raport cu pandemia de coronavirus.

„Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi.
Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran“, i-a transmis Marcel Ciolacu președintelui.

Articolul Acuzații dure lansate de Marcel Ciolacu: „Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?!“ apare prima dată în BZI.ro.