Accident rutier violent în Capitala României. În urma unei coliziuni puternice între o motocicletă și un autoturism a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Impactul a fost atât de violent, încât motocicletă a luat fost cuprinsă de flăcări şi a explodat.

Accident rutier în București. Un tânăr motociclist, readus la viață ca prin minune

Tânărul, conducătorul motocicletei, în vârstă de 27 de ani, nu mai avea semne vitale la sosirea cadrelor medicale de pe ambulanţă, după producerea gravului accident rutier. După minute bune de resuscitare și eforturi supraomenești salvatorii l-au readus la viaţă ca prin minune.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Progresului din Sectorul Cinci. Un moment de neatenţie al unei conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, ar fi putut fi fatal pentru tânărul motociclist, care a fost găsit fără puls de către medici.

Potrivit martorilor, șoferița a ieşit din parcarea unui centru comercial fără să acorde prioritate de trecere motociclistului, care nu a mai avut cum să evite impactul puternic.

Tânărul de 27 de ani a scapat cu viaţă, având un noroc chior. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator. După ce l-au resuscitat zeci de minute în șir, medicii au reuşit să îl stabilizeze. Mai apoi a fost transportat la Spitalul Univeristar din Bucureşti.

Martorii au rămas stupefiați de violenţa accidentului şi susțin că la scurt timp după impact, motocicletă a fost cuprinsă de flăcări.

Şoferiţa de 24 de ani nu se afla cu nimeni în maşină şi a scăpat nevătămată. Însă era în stare de şoc şi a primit îngrijiri medicale. Pe numele acesteia s-a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Articolul Accident violent în Bucureşti. O motocicletă, cuprinsă de flăcări a explodat apare prima dată în BZI.ro.